Fara de stare…

Posted: July 4, 2007 in cutia cu cioburi

Cum e sa fie tarziu, sa incerci sa mai faci cate un ceva, cat mai multe dintr-o zi normala, iar noaptea in care abia ajungi in fata calculatorului constati ca nu faci nimic.Te complaci in aceias situatie ca si ieri,alaltaieri, acum o saptamana, o luna, un anotimp…Lipsa de inspiratie, ar fi una dintre explicatii, lipsa viziunii, a simtului, a alergarii dupa subiecte…si cate si mai cate.
N-am stare, nu-mi gasesc locul, fie mi-e prea cald, fie nu reusesc sa ma rup de la birou, fie sunt obosit, fie vad un film care nu-mi place, fac fata discutiilor de care n-am chef si de cele mai multe ori, fac ceva ce nu-mi place.Discutiile purtate cu mine insumi ma tot trimit la poarta incercarilor si probabil ca asa am sa fac…intr-o buna zi, ma arunc, imi caut visele pierdute in trecut, le leg cu sfoara si le trag dupa mine.

Imi imaginez un camp mare de narcise unde sa-ti lasi urma, conturul cand te asezi printre ele, unde sa auzi greierii vestind linistea si chiar sa stingi lumina in plina zi.
Ochii deja au pornit sa-mi caute visul pt aceasta noapte…unul simplu, daca as putea sa aleg, lejer, asa, ca de vara…Noapte buna calatorule…noapte buna Adelus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s