Cateva minute inainte de ora de culcare…

Posted: July 22, 2007 in cutia cu cioburi

Imi caut subiecte, umblu pe site-uri, strang cuvinte, in mare fara rost, poate intr-un tarziu nu tocmai indepartat o sa-si gaseasca rostul. Astazi n-am gasit decat muzica, imagine, n-am stiut sa adaptez cuvintele,am descoperit cateva piese noi, cateva sunete ciudate si in rest m-am ascuns de temperatura mult peste normal de afara. Nici la piscina n-au fost locuri, puteam sa-mi racoresc mintea, gandurile…n-a fost sa fie.
Subiectul….
Pare simplu, un el, o frumoasa ea, putin fum, putina magie(vezi Reconstruction) si ai povestea.
Greu e sa ajungi la ceva ce nu a mai fost gasit de altcineva, care sa placa, sa starneasca controverse, sa ceara opinii, judecata,muzica sa curga, sa aduca zambetul pe buze si apoi sa se termine brusc, ca un ceva placut, ca un vis. Care nu dureaza decat un putin…iar dimineata, ramai doar cu gustul placut si privesti linistit o lume intreaga.

Daca as fi acum intr-un oras necunoscut, as hoinari pe strazi, as privi din cand in cand oamenii, apoi m-as urca intr-un tren fara sa ma uit la destinatie. Neprevazutul asteapta. Asa si cu visele sau cu ceea ce vreau sa fac.

Perdelele cu stele s-au intors, cineva spunea ca nebunii nu se uita la ele, ci doar stau intinsi pe spate in iarba, le privesc atent si apoi se plimba de la una la alta. Lucru imposibil pt mine, decat atunci cand inchid ochii….si ii deschid iarasi. In acea clipa, intre doua batai de ochi, acolo sta nebunie…In vis poti orice.
Aleg primul, prea e tarziu. Scrie Berlin. Sunt undeva intr-o cafenea, se numeste Godot, citesc un ziar si astept o noua zi.
Noapte buna, calatorule, oriunde ai fi…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s