Ultimatumul lui Bourne

Posted: September 2, 2007 in filme

getimgphp.jpeg

Un film plin de actiune care te tine in scaun inca de la inceput….apoi totul pare o cursa contra cronometru, cu toate ingredientele, mister, spioni, criminali, lunetisti, victime, urmariri cu masini, motocilete, chiar si pe jos(chiar pe acoperisuri, exista o scena in Tanger) care imprumuta macar un putin din pitorescul locului.
Nu e un fel de Bond, acest Bourne, nu e inconjurat de femei, e doar o masina de ucis, caruia i s-a sters memoria si care nu-si mai stie propria identitate. Ajuns tinta CIA pt ca devenise incomod, Bourne, se intoarce impotriva celor care l-au creat. Un film de actiune filmat extraordinar, cu fiecare minut de imagine, tensiunea creste si cam asa e tot filmul. De vazut, nu numai de catre iubitorii genului, ca un fel de concluzie finala.

E tarziu, ma fura somnul povestind despre Bourne, acolo, in sala, insa, totul era altfel, ne infundam in scaun tot mai tare, captati de imagini, mai luam o gura de suc si mergeam mai departe. Cineva spunea ca piesa muzicala de final, din generic a fost foarte bine aleasa aleasa…am stat cateva clipe, am auzit moby, m-am bucurat tare…si da, cred ca se potrivea in context. Noaptea buna, calatorule…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s