Marele albastru

Posted: September 5, 2007 in cutia cu cioburi

Obosit, undeva intre stari, senzatii, cautari…ma uit in gol la tv, am gasit pe un post filmul LEON, iar pe un altul, cu surle si trambite se anunta ca Zenga e noul antrenor de la Dinamo.
Trecand la un al treilea, vad ca Moldova-i cuprinsa de ape, rauri iesite din matca, ploaie ce nu se mai opreste, evacuati, adapostiti pe acoperisul unei case, pe o “limba de pamant”, un cioban si ale lui oi, spera sa fie salvati la randul lor…elicoptere patruleaza zona, curentul e cazut, oamenii isi pierd sperantele si visele aproape in aceeasi zi…
In minte am cateva personaje care vorbesc la superlativ despre mare…si eu unul as revedea “Marele albastru”, fara nici o legatura cu cele povestite.
Imi adun povestile, visele, trag perdeaua cu stele, citesc un putin, apoi in pat, cu gandurile-mi imprastiate dar libere, cine stie, poate poate…
Noapte buna, calatorule…

Advertisements
Comments
  1. deadman says:

    “Marele Albastru”

    privesti la un ecran mic….marunt…dar..care…dupa 10 minute se face un pic mai mare iar dupa alte 20 min se face ditamai ecranul…iar la sfarsit…este atat de mare…incat te simti atat marunnnnntttt…….De ce? din cauza Marelui Albastru.
    si pleci din fata acelui ecran..mergi noaptea pe strada…si simti cum iti plang ochii si sufletul.Numai daca vezi “Marele Albastru” ai putea intelege ce scriu acum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s