Mici nimicuri…

Posted: September 24, 2007 in ce mai aud

Adunate, auzite, vorbe ce m-au facut sa rad, m-au pus pe ganduri, cuvinte, necuvinte, stari…mici nimicuri, lucruri neimportante care totusi imi coloreaza viata, s-ar vrea aduse aici, puse in pagina.
Trafic nebun in Bucuresti, metroul devine regele intalnirilor la fix, taxiurile, masinile, autobusele, troleibusele, raman prinse parca in asfalt, inainteaza cam ca un melc, clar bicicletele reusesc sa se strecoare, motocicletele isi fac si ele de cap, dar drumurile, sunt mai mereu in reparatie, tot mai inguste, tot mai proaste, tot mai fara de trecere….

O doamna isi plimba tacticos cainele imens, o intreb ce e, imi spune ca e o rasa inca neomologata la noi, “aparatorii moscovei”(imi place numele), 70 % saint bernard, 30% ciobanesc caucazian, chiar si la imperecheat il duce in Ungaria. Acum e insa batran, merge si aici, cu cate unul caucazian. Cateodata oamenii au nevoie numai de un mic imbold, apoi iti povestesc toata viata.

Imi place Exarhu. Imi place si Dobrovolschi. Nu stiu sa spun care imi place mai mult. Dimineata incepe cu Dobrovolschi, zambetul apare aproape instantaneu, la munca deschid blogul lui Exarhu( si am sa deschid si clandestino), zambetul ramane, ziua de munca poate incepe. Nu stiu insa ce au avut de impartit, cert e ca am fost martorul unui atac dur, la “beregata” a lui Dobro impotriva lui Exarhu in una din zilele trecute, iar totul pornea de la faptul ca acesta din urma ar fi afirmat ca “dupa ce a facut radio guerrilla” a pornit acum pe un alt drum, cu clandestino…si face si din asta radio.
Cuvintele au depasit o rautate ponderata, ca intre oameni in competitie…imi pare rau s-o recunosc, de atunci, Dobro are un punct in minus pt mine. Craioveanu, respect, in continuare. In aceasta problema a cam tacut inteligent. Sper ca, in cele din urma, poate deja au baut din vinul lui Exarhu si au si tras cateva fumuri impreuna, spre impacare. Altfel, ar fi pacat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s