Lumi paralele…

Posted: September 28, 2007 in ce mai vad

Intr-o viata paralela, sunt tocmai intr-un bazin, stau calm, intins pe apa, mai dau din cand in cand din maini, apoi ma las provocat de cate unul care inoata mai cu talent, incerc sa tin pasul, am viteza, il prind, il depasesc…pe o prima lungime de bazin, apoi el continua, eu stau si ma intreb, pt ca-l vad ca inca nu s-a oprit, cum de rezista la ritmul impus….si trec iar la faza de calm.
Apoi deschid o usa, la dus, cativa oameni discutand afaceri, unul poarta un tatuaj pe tot spatele, altul spune ca o trimite pe x sa rezolve problema, pt ca stie ca nimeni nu poate sa-i reziste, unul se cantareste, altul iese de la dus, intra la masaj, la sauna…se negociaza un imprumut, se cade la invoiala, se schimba banca, apartamentul, se aduce mobila din italia…iar dupa ce ies, vad ca intr-o alta incapere, as fi singurul om fara camasa.
Tricoul meu contra armata camasilor ce merg spre servici.

M-am trezit, am mancat ceva, deschid calculatorul, e tarziu…as mai dormi, azi, cand ma uit afara, pare o zi cand n-ar trebui sa mergi la servici, e mohorat, norii s-au adunat, iti aduc starea aia de stat in casa, uitat la filme, poze din trecut, povestit la un vin cu prietenii. Ma mir ca nu-i ceata in acest decor. Perfect ar fi, imediat mi-as fi inventat o scuza, sa raman acasa…si asa inca ma mai gandesc.

Am gasit un site interesant (flickr.com), ma las sedus de imagini, de niste oameni pe care nu-i cunosc, de niste poze, de niste peisaje in care-as vrea sa merg…
Deschid un alt blog, gasesc o iesire spre o alta lume, vad alte figuri, citesc alte povesti, ma fascineaza una…intr-un spital de boli mintale, undeva in Portugalia, un pacient obsedat de un numar, vrea sa revina la realitate cu ajutorul unei persoane de specialitate, dar care incet incet, incepe sa creada ca in spatele acelui numar se gaseste ceva, ca un cifru. Si oscileaza daca sa-l aduca sau nu la realitate…

Tarziu…inchei, ies pe usa, alerg la metrou, ajung la birou, deschid calculatorul, vad cifre, pun masca, o alta lume…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s