7 x recomandare

Posted: October 18, 2007 in recomandarea zilei

Ca de sfarsit de saptamana, incerc o recomandare mai complexa, ca un fel de daca nu asta, atunci una din cele ramase. Prin urmare, zic asa, daca as alege teatrul, as alege sigur ” Biloxi blues” la Teatrul de comedie sau ” De Pretore“(pt ca mi-a placut subiectul)…daca as alege cinemaul, m-as duce sigur la 3:10 to yuma, daca as alege tv-ul, macar doua filme interesante, “13 tzameti”pt ca e macar putin ciudat, filmat in alb negru, ruleta ruseasca putin mai altfel.
Tot la TV, Gadjo Dilo, filmul cu Rona Hartner care a facut “ravagii” in trecut, pitoresc ai plin de ritm.
O carte daca ar fi sa aleg, ar fi “Istoria iubirii” pt ca e atat de fermecator scrisa…iar daca in nici una dintre aceste lucruri n-as reusi, as pleca de nebun pe strazile bucurestiului, le-as bate la pas, fara sens, fara miza…de dragul mersului si cam atat.

Imi imaginez un fotoliu scos afara pe veranda, aer curat, priveliste cu varful muntelui cuprins de alb…mi-as pune castile in urechi si as da drumul la putin four tet...si am ajuns la 7, daca tot vorbeam de muzica…putina chimie…hey boy, hey girls…fratii chimici la polivalenta. Noapte buna, calatorule…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s