Timp pierdut ?

Posted: February 24, 2008 in cutia cu cioburi, imagini salvate...

Asta-i starea…vreau un infinit de lucruri de fiecare data cand incepe sfarsitul de saptamana, sa vad, sa aud, sa vorbesc, sa caut, sa gasesc lucruri noi, sa fiu incantat, sa uit de zilele de munca, sa uit in general de tot ce nu-mi place…si iata-ma din nou ajuns duminica noaptea, tarziu, incercand sa scriu ceva, incercand sa-mi pun poze pe blog(fara reusita multumitoare).
Vineri am plecat cu avant, am mancat intr-un restaurant si asteptam sa vad un film…dar l-am amanat pe sambata, apoi pe duminica si pana la urma am renuntat la film.
Sambata mi-am luat aparatul pe umar si am pornit dupa imagini…duminica am facut acelasi lucru. 217 poze ale Bucurestiului. Nimic altceva. O doamna m-a certat ca am avut indrazneala sa-i fotografiez casa, un domn m-a dat afara dintr-o curte, pt ca cica era santier, iar sahistii din Cismigiu mi-au “urat si ei de bine”…
Am ajuns totusi la o ora normala, vroiam sa vad filme, dar am doar inceput cateva…nimic spectaculos, mai mult trist….si trist am devenit si eu, aruncandu-ma pe canelele de sport, schi, box(nu-mi place boxul), fotbal, putin baschet, apoi numai fotbal…Orele treceau vazand cu ochii, as fi vrut macar la sala…ca si ieri, dar azi n-am mai gasit timp…nici de carte n-am avut timp, n-am depasit cele 25 de pagini impuse pe zi…ma intreb daca le-am atins…apoi muzica, parca nu mai descopar nimic nou, ma pierd in cautari inutile, radiouri, reviste de profil…
As fi vrut sa sterg ceea ce am scris, nu ajuta pe nimeni sa citeasca asa ceva, din contra, sunt cuvinte legate intr-un oarecare sens menite sa explice nonsensul…25 de ore la tv, un film interesant, macar daca ar mai creste si ziua cu un putin ca altfel, parca nu le faci pe toate…si e din nou luni, birou, lipsa de stare, cuvinte impuse, discutii, sedinte, ganduri, o gura d eprivit in gol…multe cifre…si o sa vina iar vineri si iar o sa vreau milioane de lucruri…si totul trece…ce ai alege intre neliniste si haos calm?

Advertisements
Comments
  1. JustASmile says:

    o sa plecam si noi in cautarea timpului pierdut..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s