Ameteala de vara

Posted: August 22, 2008 in ce mai vad

E foarte cald, inca de cand ai iesit pe usa le loveste in plin, tricoul se lipeste de corp si tot cauti umbra pana la statia de metrou. In statie si imediat apoi in metrou, nu prea ai ce face, e plin si tu esti unul din aceia care ar da orice sa iasa cat mai repede. Pana si oamenii parca au o problema, un batran de exemplu, fara sa tina cont ca o impinge pe doamna care se interpunea intre scaun si locul de unde a venit el, se aseaza cu greutate si incepe sa comenteze cum ca respectiva nu i-a facut loc, mai mult nici nu vrea sa auda ca ar trebui sa-si ceara scuze…deh, batranii si toate drepturile care ti le ofera varsta.

Imediat imi aduc aminte de alti doi oameni mai in varsta care se certau pe teme politice, o replica de memorat referitoare la Tariceanu, zice unul “da da, ii urez si eu lui tariceanu sa creasca in pamant, ca morcovul”.,,,ajung la biroul, tricoul are o dunga de transpiratie, intri si te lovesti de o pala de aer conditionat, apoi pana se deschide calculatorul ei pulsul.

Cifre, tabele, evaluari, caldura, transpiratie, ore care trec greu, schimbari, vad ca ma plang, dar mai bine enumar, imagini, pro si contra, cultura, sub-cultura, o paine cu zacusca, un kefir, se misca totul, se pierde, se castiga pe cealalta parte, mi-e cam somn, maine un tren in zori, cuvinte si poze pe drum, ganduri, povesti, ochii ei, dor si iarasi ochii ei…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s