In timp real…

Posted: October 16, 2008 in povesti de cateva minute

Daca ar fi ca doar pentru un putin, sa-ti lasi umbra unor minute dintr-o zi oarecare, aici, ar suna poate precum scartaitul unor roti. Tot ceea ce ai visat a stat in loc in momentul in care alarma telefonului anunta ora 7, as mai fi vrut sa lenevesc, ca intr-o zi normala, de munca, cand dinadins, imi mai mut alarma de 3-4 ori, astazi din contra, pentru ca, cronometrul interior e pornit deja, iar tinta s-a oprit asupra Sibiului, ar trebuiu sa prind un tren. Jos din pat, ma spal pe fata, las apa sa curga, deschid larg geamul, inima imi bate oarecum mai repede, o alarma de masina s-a pornit din senin, la fel s-a si oprit, un caine latra, o bormasina isi incepe jocul, ies de la dus, imi caut prin pachete si pungi dupa tricouri, ma uit pe geam, totul pare intunecat, doar un putin ma uit la ceas si imediat apoi, imi fac bagajul…un sandwich, aud gunoierii, inchid din geam, pun incarcatoarele, strang pungile, apoi iau o gura de kefir…banal, o dimineata cu ochii pe ceas, un tren asteapta, un slalom prin trafic, zambesc cu gandul la tine….urmele franei au ramas pe asfalt, atatat tot, au trecut minutele.

Advertisements
Comments
  1. chrysallidis says:

    la 7 cred ca il visam pe robert de niro intr-o masina….i se vedeau picioarele, podul masinii era decupat ca in desenele animate…si cineva imi explica ….parca eram la cinema….inainte petre roman era pe ecran….vindea cojoace, sacosa cu cele toate cate le avea la vanzare erau langa gard, era ca in reporter sub acoperire….se tragea concluzia ca se ocupa cu asa ceva….trafic….ca si sotia lui purta unul….am ras in somn la faza asta….mi-am dat seama ca rad…. apoi un chinez care vorbea moldoveneste….inca ma amuz de combinatiile facute….
    apoi alte secvente ….am trecut in alta parte….pe ecran un desen ce nu se mai termina….o voce ….cuvinte….mai mult de atat……ce mangaie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s