Cea mai fericita fata din lume

Posted: February 13, 2009 in filme, Uncategorized

O familie din Gioagiu Bai vine cu Dacia in Bucuresti. Intr-o benzinarie isi schimba de hainele de drum punandu-si ” hainele de oras “. Iti lasa impresia ca sunt in cautarea universitatii ca sa-si inscrie fiica la o facultate, dar de fapt au fost chemati sa filmeze o reclama, fata fiind norocoasa castigatoare a unui concurs gen, trimite 3 etichete pentru un logan si ca un fel de contraserviciu, filmeaza o zi.

Relatiile in familie, conflictul intre generatii, deciziile parintilor in numele zicalei “eu iti vreau binele”, lumea din publicitate, marketing, marile afaceri mici, povestile echipei, lumina, pozitia, tristetea fetei si faptul ca a trebuit sa fie mascata la filmare, pitorescul Bucuresti se gasesc cu totul in primul lung metraj al lui Radu Jude. Mie mi-a placut filmul.

* La conferinta de presa, Radu Jude, a socat asistenta cu lipsa de incredere in propriul proiect, a multumit de nenumarate ori celor care nu au iesit din sala si in final s-a intrebat de orientarea sexuala a prezentatorului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s