Ce bine-i sa fii caine

Posted: June 17, 2011 in ce mai aud, povesti de cateva minute

Adevarul e ca nu stiam, dar printre animale, cainele reuseste intr-un fel sa se impuna si sa isi confirme statutul de cel mai bun prieten al omului. Calul Black Beauty, calul Fulger, Bator,  porcul Babe, Pisicile aristocrate, Jean Tom si Musette, Kung Fu Panda, Fram, ursul polar, Cita, cimpazeul, Balena ucigasa Willy, Fliper delfinul, pestisorul de aur, Regina albinelor, Testoasele Ninja, Renul Rudolf, Bagheera si Baloo, Dinozaurul Dino, Ciocanitoarea Woody, hai si Tom& Jerry si multi multi altii stau cuminti pe fotolii si aplauda sau doar privesc admirativ cand defileaza, pe la Cannes, cainii  ce joaca in filme.

Exista. Nu mi-a venit sa cred nici mie, dar exista. Dovada aici. Palm dog e un fel de Palm D’or pentru caini ! Se da din 2001 si diversi caini au primit zgarda de onoare pentru interpretari care mai de care mai complexe in filmele anului.                           Uggy, Boss, Dug, Lucy, Yuki, Mops, Bruno, Moses, Tahti, Otis si alti caini au fost recompensati cu cea mai inalta distinctie. E clar ca Mihail caine de circ, Buldogul din Jack si Grasanul, Cainele electronic, Rin Tin Tin, Colt alb, Patrocle, Doamna si Vagabondul, K9, Benji, Laika, Hooch, Spic si desi probabil ca mai sunt multi, as incheia cu, Calu’, cainele lui Pistruiatu, ar fi meritat la randu-le o distinctie si o portie in plus de carne, dar pana una alta pot da linistiti din coada, acolo pe unde sunt ca intr-un fel sau altul ei au deschis drumul pentru asa ceva.

Imi plac oamenii care iubesc animalele, poate ca in anii viitori, acest premiu se va extinde si la alte animale, pana una alta nu strica sa ne pastram simtul umorului si  cand vorbim de premiu de la Cannes si de film ce trebuie vazut, sa luam in calcul si filmul The artist, pentru care Uggy a luat ultimul premiu. Iar pentru ca-mi plac boxerii, caut si filmul Tamara Drewe, sa-l vad pe Boss, castigatorul anului trecut  🙂

Cum ar zice Snoop, Bowwowowyippyyoippyyay

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s