Omul păianjen se intoarce cu numarul 39 pe tricou

Posted: December 17, 2012 in berlin, cutia cu cioburi

Un an s-a dus in viteza ca si cum s-ar fi dus putin la culcare. Somn agitat, vise lungi si drumuri fara iesire..iar dimineata s-a facut deja 39.

N-a fost cel mai bun an dar au fost si zile luminoase, imagini parca furate din vederi, oceanul la ceas tarziu, muntele inca de la prima ora imbracat in alb si dâre in zapada, noi doi, doua puncte si alte sute sau mii pe care nu-i vedeam pentru ca iti cautam urma..

Orase, oameni, distante, ganduri, taceri..  Prea putin am scris, prea putin am muncit eficient, prea haotic si ingandurat, prea obosit si obositor..prea putin inspirat..de partea cealalta, citesc mai mult, vad mai mult, simt mai mult, vreau mai mult, inteleg mai mult, stiu ce vreau, mai mult, stiu cu cine vreau, mai mult,  stiu unde as vrea sa fiu astazi, maine, poimaine, peste un an, doi, un anotimp..o viata..stiu cu cine as vrea sa fiu..maine, poimaine, peste un an, doi..o viata..si mai stiu ca e greu..

Pare un film din acela ce inca nu are finalul clar..curge intr-o directie, de o parte e marginea, de cealalta drumul drept..deocamdata peisajul e frumos si ninge..maine se poate schimba, poimaine iar..dar eu cred ca asa e mai bine, altfel ar fi totul liniar si previzibil.

Am senzatia ca sunt un om ce sta in spatele unei ferestre aflata la un etaj superior..ma uit , desfac o portocala, las muzica in surdina..in fata luminile orasului, zarea, norii, gandurile..le las in urma. Poate trec sau poate solutiile sunt altele, mai bune, mai inspirate..

Azi, la 39, as vrea sa fii aici, sa tac, sa taci, sa nu conteze si sa zambim iar..iar ochii sa ne lase scantei in urma..

Piesa e asta

Personajul de mai sus, ajuns la 39, arata asa(la o fereastra improvizata)..

Image

iar pentru ca zilele melancolice si grele s-au intretaiat cu cele pline de optimism, am si o a doua piesa..calatorule..imagineaza-ti ca esti intr-o masina si ai drumul in fata..apasa play..asculta..e una din dorintele puse pentru acest an..

Advertisements
Comments
 1. tipu says:

  Shit man! Maybe is time for you to hit the road…

 2. dexez says:

  prea obosită, prea puțin inspirată, my year too 🙂 A fost un an bun pentru că s-a terminat în opinia mea. The hope of new beginings takes its toll

 3. dianatampau says:

  n’ai buton de like?:) off mai Laule, nici la varsta asta? off…bine, vroiam sa iti zic ca imi place.

 4. Grabla says:

  well done (cu accent indian 🙂 ) egal wo du bist….
  von Grebla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s